TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Các câu trả lời

Bg sy simple jer... sbgai isteri sentiasa lh persiapan diri.. make up nipis pn dh ok... biar nmpk.. bersih.. kemas.. & sntiasa tsenyum... tutur kata perlu jaga agar dia merasa hormat dgn kelakuan kita.... Agenda usik mengusik dgn cara... spontan peluk & cium dia... Bterima kasih... sudah cukup utk rasa dihargai & disygi... Hangatkan slalu cinta dgn cara anda yg tersendiri...😊

Hai TAP dan semua warga theAsianparent , saya suka jaga kulit dan penampilan saya bila bersama dengan suami . Supaya dia sentiasa ingat setiap momen yang dicipta . Tentunya suami saya suka bila saya kelihatan cantik dan wangi 😆 .Dan bagi saya ,sebagai isteri kita wajib sentiasa cantik dan wangi supaya sentiasa dihargai dan disayangi kerana menjaga penampilan diri kita juga dapat mewujudkan aura positif🥰

Saya tak memakai makeup kerana takut nanti cium sini cium sana, pastu tentu akan berpeluh selepas aktiviti akan jadi comot pula... Saya lagi takut menjadikan image yg lagi menyeramkan/menakutkan utk pasangan saya setelah nampak muka comot selepas berhubungan intim.. suami pun bersertuju supaya tidak memakai make-up takut kotorkan katil pula, nanti kena kemas dan tak boleh tidur cepat... haha...

hi guys.. 😀😀 our time make luv slps sy&dia siapkn diri.wajah lebih natural hanya guna lipgloss,eyeliner nipis dikelopak mata..wangian di leher,bwh ketiak&pgelangan tgn..pakaian yg mudah nk dibuka plhn sy.xsmsti perlu seksi je.mulakan dgn ciuman lembut dgn rasa lipgloss jenis buahan lbh hot sgt.suami luv sgt,,dia akn sllu minta flavor baru yg blm dicuba.. :p #KongsiJawapanDapatHadiah

3y trước

Tips baru nii lipsgloss buah

Tentulah suami suka sangat bila saya berhias hanya untuknya !! Dengan riasan make-up yg simple,memakai beberapa aksesori perhiasan, mengenakan busana yg agak seksi & jgn lupa semburkan sedikit bauan perfume kesukaaa untuk menikmati malam romantis bersama suami..Walaupun dah ada anak,jangan lupa untuk menyemarakkan hubungan dgn suami tau !!

apabila bersama suami tersayang selitkan penampilan yang istimewa.seperti wangian ,lipstick ,bedak supaya menampakkan isteri sentiasa menawan di mata suami.jadi sebagai seorang isteri perlu lah berhias untuk suami agar nampak lebih cantik dan menarik dimata suami dan dapat lagi mengeratkan lagi kasih sayang antara suami istari ❤

Ya sy akan bermakeup sim0le ketika berhubungan,menjaga kebersihan diri serta seluruh badan.yang paling penting kesesuaian,mood yg baik serta romantik.Selain itu kita terlihat segar, kemas dan membuat diri sendiri berkeyakinan serta menarik.Dari segi pakaian biarlah rasmi sedap di pandang .Yg penting kebersihn diri biar wangi.

saya suka memakai makeup dan barangan perhiasan ketika berhubungan intim bersama pasangan kerana saya rasa lebih yakin untuk bersama dan semangat apa bila berhias. rasa lebih cantik dan yakin pada diri. pasangan juga selalu memuji dan itu membuatkan hubungan intim makin rapat dan perasaan untuk bersama juga bertambah.

Ya saya akan memakai "make up" lebih dari kebiasaannya dan memakai pakaian tidur yang lebih seksi pilihan suami sebelum melakukan hubungan kerana suami saya sukakannya.😘Memakai wangian khas untuk menaikkan lagi mood romantik.Jika dia terbau wangian tersebut,dia tau itu waktunya😘. #KongsiJawapanDapatHadiah

suami saya lebih suka saya natural melainkan keluar jalan-jalan sahaja . Alhamdulilah ,suami saya jenis terima isteri yang natural tanpa makeup . katanya kulit dah bersih dan cantik tak perlu pun makeup . hanya boleh makeup utk keluar dan suami saya suka bila isteri pakai perhiasan dan baju yang menarikkan .