Lewat priod 9hari

Priod dah late 9days. Xcek upt lgi. Tapi saya ade amek ubt gemok... Ke tu sbbnye ggu hormon n xpriod lgi ye?? Risau....😔 Bby baru 8month. Xbersedia lgi kalo ade...

2 Các câu trả lời

Sorry mommy. Soal ubat/supplement/vitamin jangan sesekali minta advice nurse. Kena refer dengan doktor sebab tu bukan bidang nurse.

ya boleh jadi. maaf, untuk apa ye ambik ubat gemok? under doctor advice ke?

7mo trước

amek ubat gemok sbb kurus... prnh tanye nurse'nurse kate boleh je kalo nak try ubt yg beli sndr. tu sbb sy try. tapi xtau pulak sampai sgkut xpriod.