pregnant test ambil line negative 14 minggu 6 hari tpi x dpt pergnant test position..🥲😓

2 Các câu trả lời

awk nak tye ape sebenarnya? awk dh confirm pregnant ke blm? ke bru buat upt test? mana tau dh 14w? penah scan doktor sblm ni ke x?

2y trước

sblm ni mne tau pregnant? ade test upt ke? baru nak try upt? kalau bru nak try, ni 1 line je. mkne nye x pregnant. knpe mula2 tau pregnant x pegi klinik?

Cuba guna test lain. Dh lewat juga kalau nk 15 week xjumpa doctor. Sblm ni guna test apa yg confirm pregnant

2y trước

Ye. Saya pn x tau .. pergnant test (nama apa)? Tpi satu lagi selera lidah lain, loya, muntah nasi sikit, tgok geli tu jer..