Pregnant tak ade alahan ..

Pregnant tak ade alahan. Normal ke saya pregnant 5w4d alahan dah tak ade ..Minggu lepas ade lah mual,mabuk n mengantuk je ..tapi skrg alahan tu dah tak ade ..saya risau sgt ..sbb saya baru keguguran bulan 2 (12w)..nak check pun masih kecik lagi .. upt pekat .. Mohon bagi pendapat ibu" ..adakah saya perlu ke klinik UTK scan ?atau tunggu 8w ade heartbeat baru scan ?#Sharing_dong_Bund #bantujawab

2 Các câu trả lời

Sy dulu anak 1st dpt tahu pregnant terus alahan sampai 12w lepastu hilang. Anak 2nd bila tahu pregnant sampai 10w ok je mcm biasa takde alahan. Tp lepastu alahan tiba2 datang sampai 24w. Terasa seksa sungguh. Setiap org lain2 kot 😂

1mo trước

ouhh ..terima kasih awak ..

bgi Sy normal...sbb Sy pun takde alahan

1mo trước

Alhamdulillah..terima kasih awak ..