Gelap dkt celah2/ketiak

Pregnant ni mmg dekat area sana lebih gelap ke? Any mommies ada tips tak ya, ke lps bersalin akan jadi normal semula? 😅

18 Các câu trả lời

Normal. Sy pula dekat leher mcm makin hitam. Sy biarkan aje, walau mandi pun mmg gosok2 je, nasib lah dpt husband yg tak kesah😅

2y trước

Haha sama skrng leher saya hitam sngt padahal hari hari sental tpi mcm tk hilang hilang🤣🤣🤣🤣

Kalau sy nanti baby dah besar sikit pegi spa buat lulur scrub mandi bungab.. Nak bagi hilang yg hitam2 tuuu

normal sis , sya tengah mengalami skrang ni .. dr bgtau tu semua hormon time mengandung

Ingatkan sya je ketiak hitam.. Sebelum ne macam tidak eh..

normal. lps bersalin akn pudar

normal

normal je

normal