Sy nak tnya dlm gmbr ni sy guna upt shoppe naik samar².tapi bila pakai CB naik-ve.period delay10hari

pregnant ke tak ?

Sy nak tnya dlm gmbr ni sy guna upt shoppe naik samar².tapi bila pakai CB naik-ve.period delay10hari
15 Các câu trả lời

beli kat farmasi lbh baik sis...cube test lgi minggu berikunya blik yg kt farmasi ya

Cuba beli UPT brand dip&tell kat guardian, yg tu insyaAllah bacaan tepat.

biasanya mcm ni chemical pregnancy

2y trước

betul tu sis...saya hari tu masa mula2 dapat tahu pregnant pon cek naik line samar.... sekarang alhamdulillah dah 14weeks kandungan.....tak semua line samar chemical pregnancy... kemungkinan kandungan masih awal sbb tu dia jadi samar dan nanti lama2 baru lah line pekat

beli upt lain

Upt ni banyak scam.

2y trước

Beli lah upt yg lebih diercayaai dekat farmasi.