Hi mommies, saya currently pregnant 25 minggu and masih breastfeed. Blh effect bby in wonb ke?

Pregnant and breastfeed

2 Các câu trả lời

Misi ada cakap rahim akan kecut tp takla kecut hingga buat kandungan mberhaya cuma badan kita sendiri tak selesa . sya 21w baby kekadang BF jg tp dah tak kerap sbb sya dah tak selesa . breast pun mcm bengkak2 dan baby kat perut pn gerak2 . sya ajar anak susu botol slow2 dia biasa ngan susu botol cuma kekadang pandai nak minta. sya bagi kejap je tak lebih 5minit . Tak salah kalau masih nak BF anak cuma sis yg rasa tak selesa tu je misi cakap

2y trước

Noted...Thank you sis..❤️

if I X silap, bila susukan anak, Rahim jadi kecut sis. kalau Boleh Cuba Cara lain susukan anak yg lain Tu.