Minyak ubat

Pregnant boleh ke nak sapu minyak ubat kat perut? Mcm minyak gamat ke minyak panas ke? Kadang2 rasa tak sedap perut mcm masuk angin

6 Các câu trả lời

Jangan sis sbb bahan dalam minyak ii tu boleh masuk ke dalaman kita melalui kulit, normal kalau perut kerap masuk angin cuma biasakan makan roti ii atau biskut untuk elak perut kosong

2y trước

Ok2 sis. Tq

saya jenis pemakai minyak juga sis...tapi bila pregnant ni klu sakit kat perut nak2 sebab angin...saya sapu minyak pada betis je...klu kat pinggan saya letak je...😊

2y trước

Okey sis, tq

saya sapu minyak ubat tyt.. minyak tak panas takpe.. lagipun tyt selamat untuk ibu mengandung.. bau serai wangi tuu boleh kurangkan rasa loya, pening2

2y trước

haa yer, wc.. saya dah masuk botol kedua.. alhamdulilah alahan saya dah berkurang.. sakit lenguh² badan pun kurang.. dah tak muntah.. 👍

Time prgnant mmg akan selalu rs kembung. Sy sapu kt belakang pastu tepi2 pinggang. Sb doktor ckp kalau blh elakkan sapu di perut

2y trước

Ohh ok baik sis. Tq

Saya sapu dekat ulu hati, lepastu gosok arah lawan jam. Nanti keluar angin. Bawah betis, dengan bawah tapak kaki

2y trước

Ohh ok sis. Tq

minyak gamat bole , minyak panas jgn. bahagian perut jgn sesekali letak minyak panas

2y trước

Ohh ok, baik sis. Tq