Hadiah awal tahun ku

Pregnant ank pertama selepas menunggu 5tahun....#mmy yg lain berapa lama nikah bru pregnant❤❤❤❤

24 Các câu trả lời

2tahun 4 bln prgnt tp allah lbih syg kn ank sy..prgnt yg kedua pn sma jgk allah lbih syg kn ank sy..doa kn sy dpt mnimang chya mata n zuriat sndr taun neh..😁😁

4y trước

Sis klw pregnant awal byk kan rehat ya bap kadang2 ada jgk org kandungan lemah kena byk rehat

Tahniah..harap sya pun ikut jejak awak..sya still menunggu..2 tahun 3 bulan..hari ni spttnya period tp belum keluar period lagi😊

4y trước

Tq sis..menanti dgn sbr..

Sy lepas setahun nikah lekat. Tp ectopic. Alhamdulillah selepas setahun menunggu lg lekat jugak. 2 taun penantian.

Saya baru pregnant dlm masa 2 tahun perkahwinan, dan skrang dah msuk 2st trimester 🙂 tahniah sis 😉

4y trước

Insha Allah due 4/8 🙂

Alhamdulillah tahniah awk semoga ada rezeki jugak untuk sy nnti..masih menanti 3 tahun 5 bulan dah

4y trước

Amin2 sis jgn terlalu fikir ya

same dgn sy... slame 5thun bru dpt kn zuriat.skrg sy pregnant 5bulan 😉

Sme la... sy pn dkt 5 tahun bru lekat.. skng tgh preggy yg no2..

tahniah awak ☺️ , saya sebulan lebih lepas kahwin 😊

8 buln khwen bru mengdong ank pertma skrng masih dlm pantang

saya pun pregnant anak pertama selepas menunggu 3 tahun 💞