39minggu 6hari

Pregnant 3rd baby.. Kerap rasa contraction tp still boleh tahan.. Baby mmg asyik mengeras.. Tapi sbb xturun tanda2 mcm darah/air ketuban tu rs mcm xyakin tu contraction betul2.. Sbb contraction ni mcm main2 sgt.. Doakan sis semoga dipermudahkan bersalin soon.. Tq

1 Trả lời

i sebelum ni ada yg keluar air ketuban. tp masa yg anak 1st je. yg lain semua xde keluar apa2. just contraction yg makin lama makin kerap. so, i rasa better u bersiap ke hospital.

1y trước

Smlm pkul 3pg keluar mucus plug + darah.. InsyaAllah harini nk g hosp.. Contraction still main2 tu.. Tq sis