2nd pregnancy

preggy second bby .. anak 1st 1y 3mth. And still Bf. siapa sini mcm saya?Bahaya ke x semasa preg#pleasehelp

2nd pregnancy
24 Các câu trả lời

mcm sy ank k3 dulu ank k2 msih ss bdn da preg 3bln.ok je cuma jarak rapat sgt n hb sy pn xcntik sb rapat sgt..smoga dpermudahkn ya sis

Sy prnh tnya dgn nurse kk smpai bila bole bf masa preggy . Nurse kata smpai anak second lahir pun bole 😂 ank first 1y1month

lebih baik sis buka buku pink awal. dgr nasihat doc. ada yg kata ok je, ada yg x ok. bergantung pd keadaan kesihatan bdan sis

Saya terpaksa berhentikan susu, disebabkan saya kekurangan kalsium, gigi semua dah sakit2, elok minta nasihat doktor

saya pregnant 2nd masa anak sulung baru 7bulan . anak sulung masih df sampai sekarang kandungan dah masuk 36weeks .

Saya pernah. InsyaAllah tak bahaya. Tapi kalau ada bleeding kena stop bf ya puan. Semoga dipermudahkan 🥰

eh sama la kita🤣🤣 ank pun samq umur, hihi nasib dia tk minum susu badan 😂

Ada baca klau pregnant and still bf ank dlm kandungan akn kurang zat..better tanya doktor

sebaya umur anak Kita...moga dipermudahkan segala urusan puan

Sama... Still BF... tak bagi pun dia nangis nanak tetek..