Mkn durian

Preg 16w, ada x ibu2 mkn durian?

21 Các câu trả lời

Sy mkn je. Tp takde la hentam sekali byk. Mkn dua tiga ulas buat lepas gian je. Tp lepas tu minum air byk2.

Boleh je makan saya makan permulaan dalam 2/3 ulas . Kalau badan ok baru berani makan banyak

Berpada2.. Klu x confident dgn penerimaan badan, 2 ulas cukup memadai. minum air banyak.

Saya 12 week dah makan..tapi dlm kuantiti 3 ulas je..Dan minum air banyak

boleh ja makan, jgan berlebihan sudah. banyakkan minum air kosong leps tu

Try mkn sikit dulu sis. klau ok blh tmbh sikit2 tp beringat la ya mkn

Saya 5w dah mkan durian.. blh je mkan durian jgan berlebihan je..

ada je.. jangan ar makan banyak.. 2 3 ulas cukup

boleh je makan tpi berpada. Durian tinggi gula.

sy da 8w baru mkn smlm😘seulas je