Spotting cucuk depo

Pls momies nak tanya.. sy baru cucuk depo bulan lps skrng ni kluar coklat sikitt je tu period ke tak? Nak kene puasa ke solat ke mcm mana eh 🥲 tlg jwb curios sgtt

2 Các câu trả lời

sy cucuk depo 10/4 haritu, petang semalam 25/4 sy keluar mcm period tpi bila cek malam sikit je, besar sikit mcm spotting, jdi malam tu sy tukar, pakai yg lain, pagi harini sy tgk balik, betul² mcm spotting je🫠 tpi mmg period sy sepatutnya start 25/4 pun, jdi sy husnuzon period tu kot

Btw ikut tarikh lagi 2 hari nak priod