Tadi minum Milo ais kt Kedai nk habis time nampak cicak dalam ais yg I minum ni boleh afek anak tk

Pls jawap #

2 Các câu trả lời

Aiyohh trauma nya minum air nmpk cicak pulak dlm cawan, kembang tekak rasa 🤢 effect baby mungkin tk tp perhatikan effect awak atau tk. Sbb awak yg minum masuk dlm perut awak, buah pinggang awak air tu. Monitor klu ada muntah2 ke, keracunan mknn ke, terus ke klinik saje. Sbb cicak dh pi merata tahap kebersihannya meragukan

kalau saya lah ...memang dah pergi complain orng kedai tu