Opk ni dah positif? Nk tnya yg opk cd13 ni kira dh positif kn?

Opk ni dah positif?
Nk tnya yg opk cd13 ni kira dh positif kn?
1 Trả lời

OPK CD13 - opk ni positif & peak (ovulasi berlaku dlm waktu 12 - 18 jam selepas opk PEAK) (Peak = line t, depan sekali tu lebih pekat dari c line, blkg tu) OPK CD14 - Positif (+ve), normal lepas peak positif > positif, nanti opk lagii sampai jumpe negatif ( line t dah pudar, dah mula DPO1) *tempoh bersama suami disarankan sehingga dpo6, dpo 7-9 tempoh penempelan berlaku. Dpo 10 keatas dah boleh UPT, guna urine first sekali, waktu subuh

8mo trước

Ohh dpo1 kena bd lg ke?saya ingatkan xyah bd dah🤣