Bole ke ibu megandung tampal gigi berlobang atw cabut gigi ..🥺

2 Các câu trả lời

saya sebagai anggota kesihatan pergigian, tampalan dan rawatan tidak kompleks boleh dirawat asalkan tiada alahan muntah2 yg menganggu ibu ibu semasa proses rawatan. untuk cabutan yang tidak kecemasan boleh lah di tangguhkan ke trimester kedua. untuk kes kes kecemasan, boleh sahaja mengunjungi klinik pergigian secepat mungkin

skrg dh berapa minggu?

10mo trước

9 minggu ..gg bungsu pula tu mmg d galakan buang kata dr ..tpi kena smester 2 bru cbut😌 dh buat check up