Assalamualaikum . Sy pregnant 37weeks+++ baby kurang gerak, dan perut kerap mengerass adakah normal

2 Các câu trả lời

selagi baby gerak okay, cukup 10gerakan dan perut mengeras tak kerap, sis rileks je dulu. sbb saya pun mcmtu cuma beza saya keluar tanda tapi contractions masih biasa2 tak kerap even dah 38weeks, jalan pun baru 2cm so doktor suruh balik dulu. cuma yg penting pastikan baby cukup gerakan, tapi Incase awak risau, boleh je ke hospital utk monitor baby

kalau da cukup bulan n awak rasa lain mcm ,better ke hosp. la. baby pun kurang gerak .

1y trước

masa tu Dr check jalan xbuka lagi