Sekarang baby umur 1 thn 8 bln lbih n x berapa mahu makan timbng pn naik skit je ada solution x?

1 Trả lời

BMI normal tak? Cuba tanya anak apa dia nak makan. Biar anak yang buat pilihan. Kalau anak belum makan sendiri. Bagi anak makan sendiri. Biar dia explore

1y trước

Ohh faham. Selagi ada kenaikan tak perlu risau awak. Saya sharekan juga sumber makanan untuk menaikkan berat badan baby antaranya - Unsalted butter - Full cream milk - Cheese - Avocado - Potatoes - Pisang