Aslm.. hai mom.. blh sy thu berat bby dlm kndungan sy? Sy dh 33weeks 1days.. berat sy 54kg

2 Các câu trả lời

kena ge scan dulu sis bru thu brpa berat baby dlm kandungan..sbb kita xboleh kira berat baby dgn berat diri sndri...lau stiap kali ada check up, mesti doc akan scan kandungan nk tgok air ketuban tulang, kepala baby doc akam bgitahu berat baby awak brapa, awak xbuat detail scan ke dkat swasta..kat situ boleh thu smua baby awak mcmne. .gud luck

2y trước

Dh buat detail scan.. hehe.. okay terimakasih 🥰

boleh pergi scan sis.. nti kita boleh tahu berat baby 😊😊😊