Aslm hai, cmna kita nak thu berat bby melalui berat kita? Sy dh dh 33weeks 1 day.. berat 54kg..

4 Các câu trả lời

boleh gi scan kat klinik, growth scan bolehh rasanya untuk tahu berat baby. doktor akan check berat baby berdasarkan panjang baby dan lebar baby . hanya tu je cara tahu anggaran berat baby

scan nanti tahu berat baby. scan kat kerajaan pun ada diberitahu psl berat baby semua. lau dr xbagitau kite tnya laa nanti diorg akn ckp laa

biasanya kalau scan kt kk, ada je tulis berat baby kt scan tu. kalau xtau nnt blh tnya dr time scan tu

selalu dr checkup doc akan bagitahu berat baby . mcm sy 33 weeks baby 2kg .