Hi smua nk tnya. skrg sya di DPO6. 2 3hri sya rasa mcm nyeri bhagian bwh perot sebelah kri.. knpa ye

3 Các câu trả lời

Sy pula rasa sebelah kanan 2 3 hari lps. Tiba2 harini sebelah kiri pula. Knpe ye? Ada mommy yg pernah lalalui?

Dalam fasa dpo mmg normal akan rasa mcm tu. Tanda akan period atau pun tgh tanda penempelan 😇

Dah check upt ke

2y trước

blum sis ... tpi period sya lambt lagi.. slalu rsa nyeri nii 1hri nk period bru rsa.. tpi awal smnggu dh rsa ...