Maaf yer ibu2 , saya nak tanya ada tak ibu2 kat sini yg mengunakan sabun miss v sampai melahirkan ? Bahaya x utk baby?

20 Các câu trả lời

sy mmg pakai dr dulu smpai skrg 5 bulan.. jgn pakai dlm sgt. bhgian luar je tepi2.. basuh betul2 jgn smpai ada licin2.. kalau licin2 tu masih ada sabun lg..

Nooo jangannnn.. saya dah menyesal ni. Bila saya pakai pencuci, vagina gatal lepastu keputihan tebal banyakk.. cuci dengan air suam biasa je dah ok awak

rasanya tak pakai pon xpe sis. bende tu bukan blh dipercayai pon, sekadar melariskan produk dipasaran. kalau ada masalah d faraj boleh rujuk d kk 😊

Baik cuci guna daun sireh ja sis,lagi mujarab kalau rajin,,tp kalau boleh cuci pakai air suam ja,jgn guna apa2 sabun

nurse x bagi guna, sbb ia akan matikan bakteria baik yg berada sekitar miss v. Ia juga mengeringkan skin miss v.

Masa mengandung anak first dulu pon, time buka buku pink nurse dah pesan jangan guna pencuci, memang x elok

Sabun mis v tak perlu sbrnya.. klau x percaya boleh refer pd doktor☺️

jangan pakai. guna air jaa siram cuci mcm tuu

2y trước

btl heeee

Cuci dgn air garam klau gatal

sy guna bila nk bersama je