Anak 1tahun kuat menjerit Mommy2 macam mana nak control anak kuat menjerit? sampai bingit telinga

#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #ingintahu saya sampai terpukul anak, dan menjerit sekuat hati jugak lepas tu menyesal... stress sangat dengn penat nya lagi 😭😭😭

4 Các câu trả lời

hmm menjerit ya ..puan Cbe peluk dia kuat2 masa menjerit Tu lepastu bisik kat t3linga dia sesuatu yg gembirakan dia...umpan kan dia something yg dia ske..dia nak perhatian puan je Tu...toddler tantrum perkara biasa asalkan dia takde sakit dimana mana. kalau saje saje menjerit..nak perhatian la Tu..puan relax kan diri Dan emosi Lepas Tu entertain dia la😂🥰🥰🤣 atau main dengan dia ke...semoga berhasil ya puan 😂

terus teringat dgn ragam ank buah. kmi gelar speker sebab kuat menjerit n suara nyaring. tpi bila dah besar pendiam pula.. rindu pula dgn ragam dia msa kecik2.

menjerit tb2 ke.. menjerit sambil menangis or camne

menjerit tiba2 ke?