#today40w #admitwad #bukaa3 #bagikatasemangat #doakansya #duetoday #rsawsgt #ygbaik2 #2nd masih rsaw

#pleasehelp mohon doakkan sya dn bby slmat brsalin dlm tempoh trdekat 🤲🏼

2 Các câu trả lời

Ya Allah,permudahkan urusan saudaraku..semoga selamat semuanya...saya tadi follow up 38 weeks..kene seluk...lepas tu...berdarah pekat duk tawaf shopping cmplex dgn contraction...

2y trước

aamin...aamin...sekarang kat emergency dah...baru check ctg,bp,bukaan...3cm..tunggu nak masuk wad..

Semoga dipermudahkn segala urusan aamiin 🤲🏻