Pantang Saya nk tanya. Masa pantang ni boleh ke x makan biskut ni sebenarnye? Pantang hari ke 7

Pantang
Saya nk tanya. Masa pantang ni boleh ke x makan biskut ni sebenarnye? Pantang hari ke 7
7 Các câu trả lời

kalau takde alergik boleh je makan sis..sy makan je biskut sebab lapar bila petang2..bancuh susu siap nikmat betul bila dpt me time sekejap

saya makan je semua jenis biskut dn roti. sbb dekat hospital masa warded pon nurse hantar roti berperisa coklat. biskut la.

2y trước

sama2 awak🥰

blh je...sy dri awal bersalin smpi hri ke 20 ni still mkn biskut ni 😁...

2y trước

waaa. alhamdulillah. tp sye x bleh mkan biskut tu maybe sbb ade kacang dlam nye. badan saya jadi gatal ii. so sye stop sbb takot gatal kt tmpt jahit😣

boleh je klu xde elergik.. Sy pun tgh pantang kdg2 mkn biskut ni time ptg.

2y trước

owhh. okay sis. terima kasih😘

tyme sye lps bsalin, nurse hanta bskut nie dgn air milo..

2y trước

owhh yeke. orait sis. terima kasih😘

Kalau xdak mslh pape mkn je..

2y trước

huhu. itu la. dah telan 2/3 bungkus. lpas tu ttibe tngn jadi gatal ii. makne nye x sesuai la tu kn. risau kalau gatal kt tmpt jahit je😌

boleh sahaja.

2y trước

baik. terima kasih😘