Nak tye apa punca kulit baby jd gelap dan mengelupas.. Nmpak mcm sakit.. Sbb pemilihan diapers ke

1 Trả lời

Ruam pampers tu awak. Warna hitam tu selalunya bila luka ruam tu nak kering akan jadi macam tu. Saya perasan sebelah black spot nampak merah2 kat pelipat paha baby. Awak kena kerapkan tukar pampers baby. Tak perlu tunggu penuh. Lepas tu lap kering, sapu diaper rash cream, baru pakaikan pampers.