Hi mommies, ada yg minum Anmum Materna ? Sehari brp kali boleh minum ye ? Thank you in advance 🤰

20 Các câu trả lời

Anmum skrng dh buat formula bru tnpa gula ,bole try yg tu klu tkut sngkut gdm ,tapi maybe die xde dlm flavour coklat

3y trước

td saya tengok yg flavour plain & choc dia tulis 'kurang manis', saya cuba dulu susu ni ok ke tak utk saya 🥰

Kalau tak minum susu utk ibu mengandung tapi susu lain spt anlene ke boleh tak ibu2?

Sy xde kencing manis setakat ni. Alhamdulillah. Nx minum air gula 24w

Sy minum sekali sehari. Sukatan 3 shj. 🥰 nnti terlalu manis

3y trước

baik sis, saya cuba dulu minum susu ni 🥰

Sy minum 1x sehari. Kurangkan sukatan drpd 6 kpd 4 je

3y trước

so far sis minum ada masalah kencing manis tak ?

sya tk ngam anmum ni asal mnum rasa mual😅

sye pregnant dulu minum susu hl n farm fresh je...

3y trước

saya pon sebelum ni biasa minum susu HL & farm fresh 🥰

sy pun minum😊sehari 3 sudu..

3y trước

alhamdulillah 🥰

saya minum sehari sekali je

3y trước

baik, saya pon mula minum sekali sehari 2 sudu shj 🥰

Saya minum 2 kali sehari !

3y trước

so far minum susu ni ada masalah kencing manis tak ?