Scammer Alert ‼️

Please alert 😭 saya dah terkena da, patut barang tak sampai2 da dekat sebulan. Mesej tak reply2. Memula instinct pon tak syiok dok delay2 nak payment. Rupanya memang takde rezeki. Search fb da takde, sekali keluar statement scammer, Allah ramai kena rupanyaa. Sedih tak taw nak kata, da la kita pakai banyak duit nak sambut first baby. Sekali kena scam gini, 200 lebihh wakk. Hmmm. Ibu2 yang nak beli baby cot please jangan beli dekat sini. Account bank pon ade banyak nama. Hat saya nama cina. Hmm. Sedihhnyaaa. Semoga ade rezeki lain untuk saya dan anak . Aamiin aamiin 🤲🏻 husband pon nak marah tak boleh benda da jadi. Hmmm . mula dia layan kita baik je, tengah malam pon reply mesej lagii. Saya terkejut sangat2. Agaknya anak tak mahu keluar lagi sbb katil dia tak de kot🥺 sedihnyaa hati saya. Harap anak saya keluar cepat sebelum due 27hb nie. Aamiin 🤲🏻 #scammer #babycot #lulamamascammer

Scammer Alert ‼️
3 Các câu trả lời

better bli shoppe or lazada klau brg xsmpi shoppe pgg dlu xsmpi direct pmbli snng nk dpt refund