Cekodok Pisang

Pisang kecik ni makan macam tu pun sedap buat cekodok pun sedap. Lama dah tak buat cekodok, petang ni mummy buatlah sikit. Sesuai dimakan untuk anak dari usia 7-8 bulan keatas (dengan pemantauan). No Sugar, No Salt, No Preservatives. ◦•●◉✿ᴄᴇᴋᴏᴅᴏᴋ ᴘɪsᴀɴɢ✿◉●•◦ ? Pisang Masak Ranum ? Tepung Gandum ? Lenyek pisang sehingga hancur. ?Kemudian masukkan tepung gandum dan dikacau rata. ? Panaskan minyak dan setelah minyak betul betul panas, masukkan adunan. ?Goreng dengan api sederhana. ? Bila bertukar warna keemasan, bolehlah angkat dan tos. ? Siap untuk dihidangkan. #AidansFoodJourney #babyfoods #babysolidfood #menu7bulan #blwideas #blwbaby

Cekodok Pisang
8 Các câu trả lời

Sedapnya lama xmkn cokodok. Nak buat malas. Pisang pon xde.

5y trước

Ni pun ada pisang haritu. Tak ada sape nak makan macam tu, kita buat cekodok. Tak cukup pulak 😂

❤❤👌👍👍💕

😍👍🏻👍🏻

Sedapnyaa

🤤

🤩

😍

Sedapnya