Positif / negatif

Pinjam mata kalian.. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

Positif / negatif
6 Các câu trả lời

2 line ini test lgi selps 2 minggu sis . insyallaahh ada ini mcm sya bgini lhh last2 2 minggu lebih terangg btul sdh mungkin skrg bru 3 minggu atau 2 minggu sis

Dah berapa lama period delay? Test lagi nanti 1-2minggu. If tak sabar, boleh test 3-4 hari berikutnya. Hcg meningkatkan setiap 48jam

Kat gambar tak clear sgt.. cuba try balik nti insyaAllah klau betul ada line dia naik pekat..

macam ada dua garisan...satu samar2...in sha allah ada tu..brpa hari delay priode

3mo trước

sy xtau nk kata mcm mana.. sbb sy pjj.. last jumpa suami bulan 5.. tp selepas tu sy period mcm biasa smpai skg.. tiap kali hbis period, sy test cek, naik line mcm ni samar2..lpas hbis period bulan 6 pun ssma juga mcm ni..

boleh try clearblue lebih accurate, atau tunggu 1-2 minggu lagi

1 line je