39w 1d Leaking sikit

Pi hosp check bukaan dh 2cm tapi doc suruh balik sbb tak jejas air ketuban dan mungkin bukan leaking tapi keputihan. Bila nurse check ctg ada contraction yg kerap cuma tk sakit. So sape2 kt sini ada tips tak nk cptkn bukaan? 😭

6 Các câu trả lời

Doktor tak buat test ke sama ada leaking/keputihan. Sy mggu lepas pon mcm tu. Tp doktor tahan & masukkan ubat sbb dlam vagina ada discharge. Tup2 esok tgah hari terus bersalin. Hehe

3mo trước

awk ad contraction ke? saya dh warded smlm tpi bukaan still sama 2cm . 😭