Hai ibu,saya dah 36week.ada x ibu hujung2 ni naik ketuat kat kawasan (&£@) ibu2 tu.ada x petua

Petua untuk hilangkan

1 Trả lời

Kalau sy, banyak Timbul dkt leher & kawasan payudara.. Semakin dekat due tiba-tiba semakin banyak.. Terkejut tgk tadi.. Lagi2 area leher tu..Harap2 nanti, lepas bersalin hilang la.. Huhu🤦‍♀️

2y trước

Harap-harap boleh hilang.. Kot just pembawaan semasa mengandung.. Kalau x, memang seram lak lagi2 if banyak.. Allahu'akbar.. Semoga semua ini akan hilang setelah melahirkn dan dipermudahkan persalinan kita semua, Aamiin