SCAN

Petang tadi pergi klinik buat Upt last check still -ve then doc terus scan nak tengok takut2 kalau ada apa2 ke kan. Sebab period first last day 13/3/2020 haritu almost 2 months. So doc scan kata rahim saya menebal. So dia bg saya pil hormone utk 5 hari je. Memang takda kantung and all that. Rasa lega. Atleast saya tahu dalam perut memang confirm takda janin. So boleh la saya makan nenas nak jatuhkan darah menebal kat rahim tu. Cuma kalau makan pil hormone tu ada effect tak future nanti ? Ada yang pernah ada pengalaman macam saya tak ?

SCAN
2 Các câu trả lời

Sy pun mcm awk.. Doktor bg ubat utk period, doktor kata dlm rahim sy penuh n darah.. Tp smpai skrg darah xkeluar2.. Risau jugak takut effect lain..😭

4y trước

Betul. Terfikir juga kalau apa2 perempuan kan lain macam penjagaan dalaman ni. Cuma for now saya try makan nenas dulu, kalau period turun kira okay la. Maybe sbbkan stress hormone berubah. Saya baru try makan nenas malam tadi. Nak tengok dalam seminggu ni macam mana

Sis frst time jadi gini ke ye?? Ade konsisten makan folic acid tak sblom period jadi pjg gini?

4y trước

Saya risau jugak nie. 2 bln x dtg period tp tkot nak pergi scan 😅