Keras bawah perut tanda nak beranak ke apa.

Petang smlm n petang hari ni ni rasa keras bawah perut. Ari2 rasa penuh. Nk berdiri lama sakit. Tp bila duduk , baring mengiring, dia hilang. Knp ya jd camtu? #39weeks+

1 Trả lời

baby menekan ke bawah. kadang buat contractions. sama lah saya sejak 38-39w rasa mcm tu. sekarang dah 39+6.

3t trước

duk melayan contractions dari pagi tadi, tapi lepas makan petang td dia hilang pulak hahah. kita tak time jugak lagi tadi sebab still tak rasa sakit teruk & tak nampak ada pattern. tanda2 lain yilek lagi.