Hi mummy2 semua.. sy berat 80 pragnant 21wk tp perut masih tak npk.. normal x?1st baby so agak risau

Perut tak nampak

2 Các câu trả lời

normal. anak 1st selalu mmg perut tak nampak. ikut org, ikut badan. selagi baby ok, bila scan baby sihat, membesar ikut usia kandungan & ada kicking/cuit2. selagi tu ok saja. ada je yg sampai bersalin perut kecik tp baby keluar 3kg. normal.

2y trước

itu laa..alhamdulillah semua ok..pg td p KK utk check up semua ok..baby aktif doc ckp 🤭

normal sis . sy berat 90kg sy pun 21w jgk perut bercampur dgn buncit sedikit 😆😆 . tp nampak la bbybump

2y trước

tkpe sis tk nmpa bby bump lg . asal bby dkt dalam sihat tubuh badan