Perut ketat 21 weeks

perut ketat sgt ni 21 weeks, bangun pagi pun da sedia ketat, lepas mkn lg lah ketattt. tu mmg baby ke atau bloating ya ? sbb sy ni jenis kerap bloating juga. #advicepls

2 Các câu trả lời

Maksud ketat tu ketat dekat seluar ke or rasa dada ketat? Masa 21 weeks hari tu rasa macam ni jugak sebab still pakai seluar biasa tapi muat getah tu macam restrict bahagian perut and it made me dizzy and nak muntah. so i dah start cari maternity pants and it turned out good. Maybe boleh cuba pakai looser clothes including bra and panties bcos that’s what happened to me la. And eat slower eat more fiber too.

1y trước

ketat perut sis, rasa mcm nk meletup perut tu.. tp sy confuse dgn bloating , baby tu da naik atas ke ? trkejut mgkin cepat sgt dia besar .. yaa bila pkai yg bergetah tu rasa mcm mengah sgt .. tengah slow² cri maternity clothes , tq advice sis ..

sama laa siss. dh masuk 22week ni lagi laa rasa perut ketat gilaa mcm nk meletop rasanya 😂. masuk angin kut. kalau sy cuba jalan2 kt taman peluh kluar sikit angin dlm badan kurg sikit. leps tu jngn makn laju2 . perut akn rasa ketat sngat. mkn slow2 jee

1y trước

betul sis. sy klau da start keras sgt perut tu, mengah lpastu lightheaded skit. sy kerap makan cepat sbb selera tu hee, nt sy cuba mkn slow² ya, tq sis ☺️