39 week 4 hari

perut kerap mengeras&sakit bhgian pelvis tapi tanda tak ada due 3/3/23.perlu ke hospital ke? doakan saya risau . #firstbaby #pleasehelp #firstmom #39_weeks

2 Các câu trả lời

sya 39 3hari hari ni..sakit bhgian pelvis tue mkin brtmbh sakit..tp tnda2x pun tiada mcm2x daa buat snaman aktf bjlan..huhu bby blm mo kluar..anak ktiga ni lmbt pula nak kluar..yg ptma dan kdua 38minggu da kluar

1y trước

betul mcm mcm dah try senam, jalan.. after due tak ada tanda juga..tak apa laa saya serah diri je laa 😅

Sama la due kita, saya pun kerap mengeras & sakit pinggang dgn tulang pelvis pun masih takde tanda2 lagi. Baby syok sgt duk dalam😂

1y trước

sama laa.. mybe laa sedap sgt duduk dlm perut ni