Perut buncit bukan mengandung .

Perut buncit disangka mengandung dn dikatakan baby bump , agak stress kt sini.. Dh cuba diet tpi perut ttp buncit 😣 piriod regular , 1tahun lebih ttc. Doakan sy diberikan zuriat pada tahun ini 🤲

1 Trả lời

hahaha saya pernah kawan pegang perut dan tanya berapa bulan..padahal baru lepas makan je.. 😂 semoga ada rezeki kita semua yg ttc ni..saya dah nak masuk 4 tahun ttc..

4y trước

kann.. dh ckp perut kite mmg buncit dikata hamil , sabar jela hehe ... aminn mudahan ade rezeki kita . 🤗