Mengandung kembar sangkut gdm yg tinggi

Pertama kali mengandung dh dpt kembar. 14weeks dah. Alhamdulillah. Tapi sangkut gdm tinggi 10.++. Macam mana nak stabil. Saya risau sangat2. #pleasehelp #firstpregancy #twins

2 Các câu trả lời

hi mummy, congrats dapat twins.. kena jaga pemakanan, elakkan makanan bergula sangat. kadang2 pengambilan jus pun boleh menyebabkan tinggi.. saya pun sama, kena kurangkan pengambilan gula.. Macam pernah dengar kalau twins memang bacaan tinggi.. saya doakan mummy ye..

1y trước

tq mummy atas doa dan nasihat. 💖

jaga pemakanan ya sis. semoga dipermudahkan 💕

1y trước

tq sis. 💖😍