Momy to be

Pernah tak kat sini test pregnancy awal sebelum period lewat? Bole share apa2 tak jgn kecam ye tq.just eksited Nak taw☺️

7 Các câu trả lời

Test opk je dulu .. sy haritu dapat dpo 10 positive.. repeat sampai dpo 12.. kalau masih positive, celup upt pulak.. kalau masih samar repeat dpo 18 .. gitulah 😊

saya pun test before missed period. nak result tepat lg dkt dgn tarikh jangka period. mcm saya negative bila test 7 hr sebelum. 2 hari kemudian tup2 positif

11mo trước

wahhh syok ...tahniah2

Saya haritu test dua hari awal sebelum period delay hehe tapi result mcm samar2 je, nak lebih yakin digalakkan delay period baru test upt hehe

12mo trước

tu la depend atas org jugak Kan MCM mna

kawan2 nak tanya .. normal ke Hari ke 16 selepas period , ada darah coklat kuar sikit2 .. ada sesiapa yang penah alami mcm saya..

12mo trước

tak normal sis. jumpa je doc nti sama ada buat pap smear or swap sample. mcm saya pun selalu kuar spotting hr ke 16 lepas period. doctor akan advise based on result. sekarang back to normal dah.

sy skg pun sminggu ni opk positif...dpo 6..patut period jumaat ni...dh rasa cramp2..skit dada kdg2... tp belum cek upt lg ..😂

12mo trước

ohya ka sis..sy baru ja follow cara ni dari dr raihana tu..sbb katanya opk boleh detect jga kan...doakan sy ye sis

Saya🙋🏻‍♀️Test 4 hari sebelum.

12mo trước

wahhh tahniah2☺️

saya seminggu before

12mo trước

harap2 la semua ok taw☺️