Hai ibu² semua

Pernah tak ibu² semua nak uji check air kencing campur baking soda nak tahu gender? Menjadi ke tak ye 😅 sebab sy ada tengok kt tiktok ada buat..jadi ingin tahu plak?

2 Các câu trả lời

hehhe sy penah cuba.. bru minggu lps... nk kata btl ke x tu xpasti.. mcm sy buat ritu x berbuih.. kalau x berbuih mcm girl.. tapi naluri sy pon mmg rs girl..bru ni scan mcm samar2 lg.. dr mcm nmpk girl.. sy da 20w4d..

2y trước

tu laa kadang bnde mcm ni tk boleh nk berharap sngt..cuma ingin tahu je...scan hari tu baby tk beri kerje sama plak..tu yg nk buat cara mcm tu 😆

tak pernah pula buat mcm tuh, just pernah buat test air kencing guna gula , tgok larut ke tak je , tapi better awak scan la, 😅 .