Keluar sedikit darah 6weeks juga ada keputihan selepas kencing

Perlu jumpa doktor atau tunggu 8 weeks?#SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau darah segar mcm period tu, sis perlu risau dan terus jpe doc ok jangan tunggu lama. dikhuatiri miscarriage treated. harap tkde benda buruk berlaku, semoga Allah melindungi sis dan baby sis ❤️

1mo trước

if darah tu berterusan keluar minimum dalam tempoh 24 jam tidak lebih dari 15 hari. dikira sama macam darah haid, sis kena mandi wajib. tp, if darah tu keluar tidak mencukupi 24 jam atau tidak berterusan di kira darah istihadah dan sis boleh solat mcm biasa ya ☺️

prlu jumpa doc asap.dkhuatiri tnda awal tuk alami keguguran sbb masih fragile.puan blh terus prgi ke emergency..even just 1 dot darah pun tetap kena pi hsptl..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

1mo trước

Terima kaseh atas nasihatnya.. sy nk g klinik tp asben mcm tak nak pergi.. dia kata itu normal..