Discaj keputihan

Period sy lagi 3hari..tp akhir2 ni byk pula keluar keputihan putih susu dan gatal kt area celah2..tp xde bau.sbelum ni xpernah mcmni. bole jd tanda nak period atau pregnant ke? Bahaya tak ye

9 Các câu trả lời

mcm saya, period mmg x menentu. tp dapat tahu pregnant sebab tiba2 keputihan keluar dan siap gatal lg. mula2 pelik jgk tp ingtkan x de apalah siap guna ubat masuk bwh tu beli kat farmasi. lps tu kwn suruh check upt sbb kakak dia tanda2 pregnant keluar keputihan bnyk tiba2. lps seminggu saya check, alhamdulillah terang dua line. mana tau rezeki awak insyaallah, blh try upt dulu, kalau blm rezeki x apa, at least dh tau. then blh refer doktor utk fokus rawat keputihan. 🥰

1y trước

ubat tu ada jual kt farmasi ye awk..mahal x hrganya? sy nk tggu delay period esok..sbb slalu dpt false result😅

Kalau saya, keputihan anytime dia boleh keluar. Sebelum kahwin takda, lepas kahwin tetiba ada pun possible sbb hormon based on jawapan doctor pada saya. Kalau awal pregnant ada keputihan tak bahaya pun, bleeding/spotting yg bahaya. Kalau spotting yg secalit tu boleh jadi pregnant sebab implantation process. Nk taknak awak kena check upt juga first urine in the morning. Kalau negative, boleh confirmkan dgn klinik takut benda lain since awak kata gatal2 kan.

1y trước

baik awk risau gatal2 tu..da cuba upt tp mcm nmpk xnampk je,skrg pun da dpo13

Kalau saya sebelum disahkan preggy memang banyak sangat keputihan . Sebab before kawin takde langsung keputihan tuptup up upt tahu dah preggy je

kalau gatal better pergi jumpa dr sis takut jangkitan . kalau tak pregnant pun bahaya , tgh pregnant lg bahaya .

kalau keluar keputihan putih telur pun boleh jadi tanda persenyawaan tu berjaya

kputihan bkn tnda2 preggy/ period.. anytime bley ada..

Sis dah check upt ke?

gatal2 tu baik pi cek

Sis dah test upt belum?

1y trước

update: skrg dah takde kputihan dan gatal2..alhamdulillah. semlm sy cek upt negatif sis..tp harini ada spotting pink dot2 plak