adakah saya hamil…?

period saya dh lewat 5 hari….lps tu…sya rasa lain mcm dgn diri saya..saya rasa dada (bahagian puting) sensitif sgt…mood swing…ada hari saya rasa loya..saya terus muntah…bdn letih sgt mcm angkat brg berat…bahagian bwh saya mcm rasa seperti nak period….selalu sgt sakit bdn…masa hari kedua period lewat..ada satu tompok darah…bulat kecik je..pastu esoknya..mcm ada cecair mcm coklat cair..seakan2 keputihan..pastu esoknya dh xde…smpai skrng rasa seperti segugut..lagi2 blah kiri…setiap hari buat pregnant test..masih negatif…adakah ada rezeki utk hamil buat saya sis? #nakhamilanakkedua

2 Các câu trả lời

Selagi tak period ada peluang untuk hamil. Repeat lagi upt seminggu lagi

repeat lg nnt