Darah keluar 2 Hari sahaja

Period saya biasa nya hnya ambil 5 hri sahaja Tpi Kali ni darah turun awal 3 hari,sepatutnya date period sabtu tapi rabu keluar dah Hari pertama Dan Hari kedua darah turun tpi tak penuh mcm biasa,kiranya sehari just tukar 2 Kali pad sahaja,Siang Dan mlm sebelum tido tapi darah nak kata sikit tak sikit and nak kata banyak tapi tak banyak Hari ketiga tak kluar Hari keempat turun amat sedikit Hari kelima warna coklat tpi amat sedikit, Baru dua minggu kalau nak cek upt pun rse takkan nampak.. Kenapa ye mummy2

1 Trả lời

Hi, sis. In my opinion it's totally normal. Hormone issue ni bila bila boleh jadi. Kalau u rasa kurang puas hati dengan jawapan kami ibu2, the best I suggest u untuk pergi pakar sakit Puan. They know best plus u pun TTC kan. Good luck🌹