OPK & UPT ...

Period lagi 3 hari , tp OPK dah 3 hari terang . Try buat UPT 2 hari naik double line . Adakah saya pregnant ? (pink - OPK) (biru - UPT)

OPK & UPT ...
9 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Doakan saya juga. Saya pun pakai opk sama macam sis tapi naik 2 line samar2 je tak pernah 2 line terang macam tu. Btw doakan saya pun pregnant jugak tau

1y trước

Terima kasih sis , saya doakan sis dikurniakan zuriat soleh solehah . saya pun baru pertama kali guna opk tu bulan 12 . bulan 7 gugur lepastu doc suruh restkan rahim 3 bulan . saya mmg target bulan 12 Alhamdulillah Allah permudahkan

ni opk sy masa pregnant 3w gitu . kalau mcmtu biasanya mmg pregnant . truskan celup upt okay . smoga ada rezeki awak .

8mo trước

nak tyk opk atas ni satu kabur tu means negatif la ni kan

saya punya opk pun macam sis .betul ke pregnant..kalau 2line..sbb period saya dalam 4 hari lagi

1y trước

try guna upt PLK. Klau sama 2line... maksud nya.. mengandung la akk.. Sye pon MCM tu. opk 2line dan upt 2line.. g klinik cek Alhamdulillah MMG btl Sye mengandung.. skrg kandungan Sye dah nk masuk 17minggu

pregnant sis. doakan saya ade rzeki mcam sis juga

2y trước

saya keguguran anak pertama bulan 7 haritu . Alhamdulillah . saya doakan sis dikurniakan zuriat soleh solehah sihat sempurna , Amin InsyaAllah . Teruskan berusaha ya sis

tahniah akk.. mengandung tu

pregnant la tu

tahniah sis

tahniah