Period/haid

Period datang bila ya lepas bersalin? Anak fullbreastfeeding

1 Trả lời

depend pada hormon susu dlm bdn kita. ada mommy lepas nifas terus dtg haid. ada mommy lepas umur baby 2@3m baru dtg haid. ada mommy bila usia baby setahun baru dtg haid. dn ada mommy usia baby 2tahun baru dtg haid. kalau lepas 2tahun masih xdtg haid awak kena refer doctor. mcm sy 1st baby 6@7m baru dtg haid. 2nd baby 4m dtg haid sebab ambik perancang

1y trước

most wc awak☺️. salah satu perancang effective adalah penyusuan susu ibu. kalau cukup 3syarat ni.