Perancang iucd

1 Trả lời

Saya pakai okay je.. Cuma period tu jadi lama tp kuantiti darah yg keluar mcm sama. Contoh before pakai period 7 hari, hari kedua ketiga heavy gila2. Lepas pakai hari 1-3 sikit, hari 4-9 heavy tapi heavynya tu setengah dari heavy before pakai iucd cuma lamalah heavynya tu. Hari ke 10-12 sikit2 je

16h trước

alhamdulillah sy pakai sebulan lebih...period jadi lama sikit,tpi x da lah lama sgt..inshaallah serasi..