Nipple cream

Penting @ tidak? And brand apa yg bagus ya mommies? Help me~ first time mom

2 Các câu trả lời

bepanthen. sy 3,3 babies beli tu. even baby dh lekap betol pun boleh nipple crack, sbb baby sy suka nyot2 walaupun x menyusu. wktu sy 1st mom dulu, sy beli yg lain, mmg x cun. bepanthen sgt best, even kalau x cuci, selamat utk baby. tp sy cuci la stiap kali baby nak menyusu.

1y trước

sheshame🥰

Tak pasti nak kata penting ke tidak. Saya tak pernah beli dan tak pernah pakai. Nak standby rasanya boleh je kot. Brand Palmer cocoa tu okay.

1y trước

Boleh je nak standby. So far saya tak pernah lagi experience nipple crack. Anak sekarang dah setahun. Still bf lagi.