Anda ada alami peningkatan selera makan sepanjang kehamilan, Ibu?

Nêu ý kiến
Ya, meningkat sangat!
Meningkat sedikit sahaja
Tiada perubahan

819 nhiều câu trả lời

32 Các câu trả lời

berselera dan byk mkn.. cpt lapar, mudah craving..tapi benda manis sy control2 juga..

kejap naik kejap turun.. kadang da lapar,bila da mkn tak smpai seminit muntah semula

Menurun, misi pun tegur. Rasa lapar tu ada. Bila makan sesuap dua suap trus tak lalu

Selera meningkat sikit shja, lepas mkn mesti rasa mual, pastu berat x naik2 🥹

mcm gitu je la selera nye.. boleh telan.. telan .. x boleh keluar balikkk

2mo trước

Hakikatnye 🥲

Kalau lapar tu mmg lapar giler, smpai masa ttbe langsung tkde selera

Atas makanan , ad bt sy menambah ada jgk sekadar hilang lapar 😅

Menurunnnnn..tapi paksa je makan. Kesian baby.kesian diri sendiri.

Perut selalu rasa lapar , tp tngok makanan semua rasa tkberselera

Langsung x boleh nk mkn lately ni.. sampai sakit perut dibuatnya